Nettipsykiatri

Esittely

doctor-big

Nettipsykiatri tarjoaa korkealaatuista erikoislääkärin tutkimusta ja hoitoa etävastaanotolla. Hoitostrategiana on ottaa asiakkaan paha olo todesta ja valjastaa se myönteisen muutoksen moottoriksi määrätietoisilla toimenpiteillä samalla, kun potilaan oloa helpotetaan eri keinoin. Hyvä hoito alkaa oikeasta diagnoosista.

Nettipsykiatri Juha Lehti on valmistunut laillistetuksi lääkäriksi 1999 ja psykiatrian erikoislääkäriksi 2013. Hän on työskennellyt mm. HYKS-Psykiatriakeskuksessa, Itäkeskuksen psykiatrian poliklinikalla, HUS-sairaanhoitopiirin alueella, Kallion peruspalvelukuntayhtymässä sekä Päijät-Hämeen keskussairaalassa. Yksityispuolella Juha Lehti on toiminut Aava Lääkärikeskusyhtymässä vuodesta 2003 ja Terveystalossa vuodesta 2016. Juha Lehti on lämminhenkinen ja selkeäsanainen lääkäri, joka pyrkii määrätietoisesti asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hoitoon.

Palvelun hinnat näet hinnastosta ja palvelun käyttöehdot tästä linkistä. Jos haluat tiedustella soveltuuko tilanteesi hoidettavaksi etävastaanotolla, voit jättää yhteydenottopyynnön. Ajan voi varata anonyymisti ilman henkilötietojen luovutusta.